Tuesday, February 16, 2010

Cum sa ascund partitiile in Windows 7

Este posibil să doriţi pentru a preveni accesul de la anumite unităţi în computerul dvs. sau este posibil să doriţi, de asemenea, pentru a proteja fişierele de Windows de pe C Drive. Pot exista mai multe alte motive, precum şi pentru tine de a ascunde drive-urile. Deci, se pune problema cum la spre hide drive-urile temporar? Astăzi, vă voi arăta cum să ascundeţi unităţile de pe Windows 7.



Cum la spre Hide Drives pe Windows 7?
Utilizarea NoDrives Manager:
NoDrives Manager este un uşor de folosit drum liber pentru a le ascunde şi unhiding drive-urile în Windows. Pentru a folosi aceasta, pur şi simplu NoDrives Download Manager, extrage conţinutul într-un dosar separat şi ndm.exe de lansare. Acum, pur şi simplu bifaţi Drive (e) pe care doriţi să le ascundeţi sau unhide. Odată ce aţi terminat cu selectarea dreptul de litere de unitate, pur şi simplu faceţi clic pe scrie setările curente la registru. Ai nevoie la spre log off şi log on pentru setările să aibă efect. Destul de simplu, nu-i asa?

NoDrives Download Manager

Utilizarea tweaks registru:

Aveţi posibilitatea să ascundeţi / unhide orice unitate în Windows 7 folosind anumite trucuri de registru. Ei bine, acest lucru este puţin complicat şi nu este recomandată dacă nu sunt bune în utilizarea calculatoarelor. Dacă doriţi să încercaţi această metodă puteţi verifica pentru un tutorial detaliat pe howtogeek.

0 comments: