Tuesday, February 16, 2010

Solutie: Se restarteaza in loc de Shotdown


Astăzi, vărul meu ma sunat şi mi-a spus ea a avut o problemă cu calculatorul ei si a fost în calitate ciudat. Când m-am dus să inspecteze problema, am observat că ori de câte ori pot selecta Shutdown, reporneşte XP în loc de închidere. A durat o perioada de timp pentru mine să înţeleg problema. Aceasta se întâmplă din cauza Logitech Mouseware v9.1 care a fost instalat. I uninstalled si a functionat perfect. Lemme vorbesc despre alte posibilităţi care să ducă la această problemă şi cum puteţi rezolva o astfel de problemă.

Cum la spre Fix XP Reboot În loc de Shutdown?

În primul rând, de fiecare dată când vă confruntaţi cu o astfel de problemă, faceţi clic dreapta pe My Computer şi du-te la> Properties> fila Complex. Sub "Setări Pornire şi recuperare, faceţi clic pe". Sub "eroare de sistem", debifaţi caseta în faţa "Automatically restart." Acest lucru va preveni de la repornirea computerului, dar veţi termina obţine un ecran albastru, care va afişa informaţiile referitoare la eroarea. Asiguraţi-o notă de eroare. Uitându-mă la ea, putem identifica problema.

Diferitelor probleme şi soluţii:

Conexiunile USB: USB diferite chestiuni legate poate avea un impact de închidere. Uneori, în cazul în care există multe dispozitive USB conectate la calculator, atunci poate repornirea sistemului. În cazul în care astfel de dispozitive sunt conectate la hub USB extern vă poate rezolva problema. Sau, pur şi simplu încercaţi să deconectaţi dispozitive USB în timp ce se închidă.

Logitech MouseWare: Logitech versiuni MouseWare-8.6, 9.0, 9.1 au fost legate de problema repornirea sistemului. În cazul meu verii a fost versiunea 9.1 din Logitech MouseWare care a creat problema. Pur şi simplu uninstall it by mergi la Control Panel, apoi atunci reboot şi de închidere. De data aceasta calculatorul dvs. nu va reporni. De eroare este cauzată în KBDCLASS.SYS. Puteţi vedea acest lucru în eroare ecran albastru.

Hidden "Wake pe setările de alimentare": Dacă aveţi o placă Ethernet integrat în placa de bază, este posibil să fi ascuns "Wake pe" setări care sunt mai greu de găsit. Uneori puteţi găsi o Wake "de la" setarea în Device Manager> Properties> Advanced. Aveţi posibilitatea să modificaţi-o acolo. Dar, în cazul în care nu este acolo, atunci aveţi nevoie să schimbaţi în BIOS sau setările Power Management.

WebSTAR DPX modem de cablu USB: Acest modem de a raportat o problemă similară n Port USB 1.1. Comutare la USB 2.0 placă PCI şi ar trebui să repara problema.

"Wake de setările de alimentare": Power-setările de gestionare a care au calculator "Wake" pe LAN, USB, modem, probabil, sau orice altceva, de asemenea, poate declanşa o repornire după închidere. Acest lucru se poate întâmpla din cauza mouse-ul, tastatura, etc Trebuie să încercaţi conectarea faptul că dispozitivul special. Acest tip de problemă este usor de identificat atunci când vei ajunge o nouă componentă hardware.

Y-SB3 Logitech Internet Keyboard cu cheie software-ul Commander: Dacă aveţi această tastatură şi instalaţi software-ul cheie Commader, Win XP va reporni in loc de shut jos.

Dacă problema nu se numără printre cele menţionate mai sus, nu ezitaţi să posta un comentariu aici în ceea ce priveşte problema dumneavoastră, astfel încât să pot sa va ajut.

0 comments: