Tuesday, February 16, 2010

Cum sa deblochezi iPhone 2G cu OS 3.1.3


Dacă utilizaţi 2G iPhone, atunci acolo 'vesti bune pentru tine! Cel mai recent sistem de operare 3.1.3 poate fi jailbroken, precum şi pe 2GiPhone deblocat. It's, deoarece in banda de nu se actualizează când vă veţi actualiza firmware-ului. Tocmai am deblocat a mea ieri. Ei bine, aici 'un scurt tutorial pentru a debloca un 2G iPhone:
Fisiere necesare: 
iPhone 3.1.3 firmware
Bootloader Files – bl39.bin & bl46.bin.
Redsn0w 0.9.4
Cum a debloca iPhone 2G cu OS 3.1.3
În primul rând, actualizaţi firmware-ul iPhone-ului pentru a iTunes 3.1.3 cu ajutorul.
Creaţi un folder de pe desktop şi nume-o ca "RedsnOw". Descarca iPhone 3.1.2, 3.1.3 firmware-şi redsn0w. De asemenea, download Bootloader Files - bl39.bin & bl46.bin. Salvaţi toate fişierele descărcate în acest dosar.
Acum, conectaţi iPhone-ul utilizând cablul USB.
Start RedsnOw, răsfoiţi 3.1.2. Fişierul ipsw firmware-ul din folderul şi faceţi clic pe "Următorul" pentru a continua.
Dacă doriţi pentru a debloca iPhone apoi selectaţi opţiunea "Unlock 'de la fereastra. Asiguraţi-vă că, de asemenea, selectaţi "Install Cydia". Odată terminat, faceţi clic pe "Următorul" pentru a continua.
O fereastra bootloader va apărea, efectuarea de instrucţiunile date de pe ecran.
Odată ce aţi terminat cu comutatorul procesul de mai sus, de pe aparatul şi faceţi clic pe "Următorul" pentru a începe cu modul DFU.Pune telefonul în modul DFU, utilizând instrucţiunile de pe ecran. (Ţineţi puterea şi butonul de acasă în acelaşi timp şi conectaţi cablul. Ai nevoie de a organiza-le timp de 10 secunde şi apoi eliberaţi butonul de alimentare în timp ce ţineţi butonul de acasă. Aşteptare până când telefonul la intrarea în modul DFU.)
Instrument redsnOw va porni automat procedura de deblocare. Aşteptaţi câteva minute pentru a obţine iPhone deblocat.

0 comments: